Учителка от Смолян хвърли поредната бомба в образователната система. С

...
Учителка от Смолян хвърли поредната бомба в образователната система. С
Коментари Харесай

Ново 20! Учителка от Смолян агитира в час “колко са вредни“ ваксините

Учителка от Смолян хвърли следващата бомба в просветителната система. С обществен пост във Facebook Людмила Тенева от ГПЧЕ признава, че щом нейните възпитаници кажат, че " отсъстват, с цел да вървят в болничното заведение за ваксина ", тя стартира да ги убеждава " какъв брой са нездравословни ", оповестява Trafficnews.bg

За задачата тя им пуснала учебен филм за СПИН, в който се демонстрира по какъв начин употребяват маймуни в Африка, а след това техните тъкани стават на ваксини. Според Тенева фрагментите имали мигновен резултат измежду другояче шумните младежи и те " не мръднали ", като гледали със " зяпнала уста ", написа woman.bg. По този метод госпожата се надявала на бъдещите родители да им светне лампичката и да си спомнят за кино лентата, когато един ден тръгнат да имунизират наследниците си.

" Аз ви споделих, че след Луната хора от системата ще се заемат с имунизациите, но вие не, та не... ", пошегува се консуматор във Facebook, визирайки случая с учителка от столичното ОУ " Васил Априлов ". Преди седмица госпожата изясни на възпитаници от четвърти клас, че човек още не е стъпвал на Луната.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР