Учителка от Мисури е обвинена, че е правила секс с

...
Учителка от Мисури е обвинена, че е правила секс с
Коментари Харесай

Палава даскалица правила секс с ученик пред други деца

Учителка от Мисури е упрекната, че е правила секс с 16-годишен възпитаник, до момента в който други възпитаници са гледали – като бащата на момчето също е изправен пред обвиняване за закононарушение, защото не е направил нищо, с цел да спре смущаващата връзка, написа New York Post.

Учителката по математика в гимназията Laquey Хейли Клифтън-Кармак беше арестувана, откакто управляващите получиха инфомация, че ще се опита да избяга в различен щат, с цел да избегне правораздаването, прецизира в. " Телеграф ". 

Твърденията за полови закононарушения, осъществени от Клифтън-Кармак, се появиха за първи път на 7 декември 2023 година Съученик на момчето съобщил за хипотетичната противозаконна връзка на полицейски чиновник, който дава отговор за сигурността в учебното заведение, който неотложно се свързал с шерифския отдел на окръг Пуласки, демонстрират правосъдните документи.

След това очевидецът се срещнал със чиновници на реда, на които посочил фотоси на собствен съученик с драскотини по гърба. Свидетелят твърди, че „ драскотините са от Хейли и са направени по време на секс “.

След като на 22 декември е издадена заповед за достъп до телефона на преподавателката, полицията разкрила текстови известия, които демонстрират хипотетична връзка сред 16-годишния възпитаник и преподавателката. След ареста Хейли е упрекната в първа степен застрашаване на благосъстоянието на дете, втора степен обезчестяване, полов контакт с възпитаник и четвърта степен малтретиране на дете. Нейната гаранция е избрана на 250 000 $.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР