Учителка от едно от най-елитните училища у нас - Националния

...
Учителка от едно от най-елитните училища у нас - Националния
Коментари Харесай

Професорка от Италианския лицей втрещи ученици и родители с тази постъпка ВИДЕО

Учителка от едно от най-елитните учебни заведения у нас - Националния образователен комплекс по просвета с италиански колеж, или в резюме Италианския колеж в Горна баня, втрещи родители и възпитаници откакто безогледно възпламени и пуши цигара, до момента в който преподава онлайн.

Парадоксът произлиза най-много оттова, че до момента в който министър Красимир Вълчев обикаля по медиите и изяснява по какъв начин българското обучение е направило стъпка напред и се е модернизирало, то преподавателката по български език и литература проф. Калина Бахнева в това време демонстрира и лицето на парадокса в родните учебни заведения.

Във видеото тя изяснява по какъв начин не може "от нищо да направи нещо ", дърпайки си от цигара, все едно е в кварталното кафене с приятелки.

Това възмути родителите и те с съображение обявиха, че учителите би трябвало да бъдат образец за учениците си и е неприемливо преподавател да пуши в час.

Ако бяха в класните стаи, по този начин ли щеше да се държи проф. Бахнева, питат те и прибавят, че не заплащат големи такси, с цел да получават сходен образец за децата си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР