Учителка е била и щипала 7-годишно момче в детска градина

...
Учителка е била и щипала 7-годишно момче в детска градина
Коментари Харесай

Насилие над дете в детска градина в Ямбол

Учителка е била и щипала 7-годишно момче в детска градина " Щастливо детство " в Ямбол. Това заяви майка му Ваня Калфирова пред bTV.

Преди 3-4 месеца Марти стартира да става доста нападателен и посетих психолог. Не спеше вечер, последваха и напишквания, което считам, че не е обикновено за 7-годишно дете, описа майката.

Един ден ние си решавахме кръстословици и Мартин, описа, че госпожата го щипе, изхвърля го в коридора да спи с юргана, заключва го в тоалетната, в кухнята и го заплашва, че ще го върже с въжета, описа бабата.

Директорката на детската градина не е съгласна с тези изказвания. " Вчера е входирана жалбата на майката. Те отхвърлят да има принуждение към това дете. Ние ще създадем съответната инспекция, в случай че се открият нарушения-  те ще понесат наказванията, сподели още тя.

" Такива дейности са безусловно неприемливи. Ще се извършат незабавни инспекции и в случай че има нарушавания ще има строги санкции. За нас е доста значимо детските градини да бъдат един дом, в който децата да бъдат обичани ", сподели зам.-кметът на Ямбол Енчо Керязов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР