Учителите се поддават на дистопични нива“ на стрес, като почти

...
Учителите се поддават на дистопични нива“ на стрес, като почти
Коментари Харесай

Мнозинството от учителите обмислят напускане, тъй като персоналът предупреждава за „дистопични“ нива на стрес

Учителите се поддават на „ дистопични равнища “ на стрес, като съвсем трима от четирима обмислят овакантяване, предизвестява профсъюз през днешния ден.

Генералният секретар на NASUWT Патрик Роуч упрекна държавното управление, че подсигурява, че „ преподаването към този момент не е резистентен метод за изкарване на прехраната “. Профсъюзът на преподавателите се допитва до членовете си по отношение на възможни протестни дейности по отношение на заплащането и натоварването.

Резултатите от консултативното гласоподаване - което може да докара до публично гласоподаване на стачка - ще бъдат оповестени на конференцията на NASUWT в Харогейт този уикенд. Анкета измежду повече от 7000 членове на NASUWT в Англия сред януари и март откри, че съвсем трима от четирима (73%) съществено са обмисляли да хвърлят кърпата през миналата година.

Сред тези, които са обмисляли овакантяване, половината упрекнаха заплащането за решението си. Близо девет от 10 (89%) споделят, че се тормозят за финансите си, защото към един от 10 (11%) е трябвало да поеме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР