Учителите ликуват - вдигат им заплатите с много, и то

...
Учителите ликуват - вдигат им заплатите с много, и то
Коментари Харесай

Ако не можете да възпитавате децата си, не ги правете. Учителите не са ви виновни

" Учителите ликуват - подвигат им заплатите с доста, и то със задна дата " . Това е един от материалите през актуалната седмица, който провокира извънреден интерес измежду читателите на Plovdiv24.bg . Същият накара десетки да напишат коментар под обявата.

Както нормално, не липсваха отзиви и в двете направления - че надали не учителите не заслужават такива пари, тъй като не вършат нищо и имат много свободно време. Други пък разясниха, че даже заплатите им да бъдат увеличени до тези равнища, те още веднъж няма да са задоволителни за тази специалност.

" Който счита, че 1900 лв. за преподавател е доста, да стане преподавател! Аман от критикари, за които не е проблем един народен представител да взима 13-15 000 лв., а един преподавател, който е задължен да ви търпи дебилите и техните прищявки, да няма право на що годе естествена заработка. За мен и това е обидно ниска заплата. А както към този момент написах, в случай че смятате, че сте освен това и можете да допринесете за това, децата ви да станат по-умни - действайте! Също считам, че родителите са главните виновници за общото състояние в българското учебно заведение. Системата си е система, само че ваша е главната виновност ", написа наш четец.

Днес пък полиция и прокуратура изнесоха брутални детайлности за стрелбата по рейс в Пловдив. Оказа се, че двама възпитаници са стреляли в продължение на близо час по коли и рейсове от тераса на шестия етаж на улица " Юндола " в града.

Та да попитаме - и за това ли са отговорни учителите? Затова призоваваме всички родители - в случай че не можете да възпитавате децата си, не ги правете!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР