Учители и синдикалисти застават зад директора на Основно училище "Иван

...
Учители и синдикалисти застават зад директора на Основно училище "Иван
Коментари Харесай

Синдикатите застават твърдо зад директора на ОУ Иван Вазов

Учители и синдикалисти застават зад шефа на Основно учебно заведение "Иван Вазов " в Русе

Те са подготвени на протестни дейности в случай че не спрат тенденциозните, съгласно тях, инспекции в учебното заведение, налагането на санкции на шефа и уронване на престижа на институцията, осведоми телевизия.

В писмо до медиите от учители и чиновници в учебното заведение, се показва, че от три години, трима техни сътрудници са написали над 40 тъжби и сигнали до всички вероятни институции.

Заради непрекъснатите инспекции, учители, непедагогическият личен състав и управлението са подложени на непрекъснат стрес, което пречело за осъществяване на директните им отговорности. Според тях големият брой инспекции означавал целеустремено търсене на неточности, за налагане на санкции на шефа и уронване на престижа на институцията.

Освен учителите и непедагогическия личен състав, в поддръжка на шефа Теодора Йорданова, застава и профсъюз Образование към КТ "Подкрепа " – Русе.

И учители, и синдикалисти са подготвени на протестни дейности в случай че институциите не вземат ограничения за медиация, систематичен надзор и помощ при потушаване на напрежението.

Вижте повече във видеото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР