Учител и директор на училище са се явили пред разследване

...
Учител и директор на училище са се явили пред разследване
Коментари Харесай

Учител, обвинен в неправомерно поведение, след като се твърди, че е дърпал и крещял на ученик с аутизъм

Учител и шеф на учебно заведение са се явили пред следствие за валидност за преподаване по отношение на хипотетичното неуместно събаряне на слушалки от деветгодишно момче с аутизъм и по какъв начин учебното заведение се е справило с тъжба за случая в неговия клас.

Учителят е упрекнат в професионално погрешно държание, защото твърди, че е свалил предпазители за уши от ученика, който е бил извънредно сензитивен към звук, без никакво предизвестие през февруари 5-ти, 2019 година, както и да му крещи.

Майката на момчето сподели на запитването, че той носи предпазителите за уши 24 часа дневно, тъй като не може да понесе никакъв тип звук.

Учителят също е изправен пред две други обвинявания в професионално неприятно държание за различен случай три седмици по-късно, в който се твърди, че се е опитал да издърпа момчето от пода за ръката си по несъответствуващ метод.

Той също беше упрекнат в това, че не е присъединил задоволително информация в дневника на ученика, че момчето е блъснало главата си в огледало тъкмо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР