Учите ли се от своите грешки? А дали вашите познати

...
Учите ли се от своите грешки? А дали вашите познати
Коментари Харесай

Колко е вероятно зодиите да се учат от своите грешки?

Учите ли се от своите неточности? А дали вашите познати вършат по този начин? В тази публикация сме разгледали по какъв начин другите зодии се учат от своите неточности (и дали изобщо го правят): 
1. Дева 
Девите са най-склонни да се учат от грешките си, основно тъй като са толкоз насочени към детайлите. Те ще се чудят по какъв начин, за какво и по кое време са позволили грешката. След цялата тази мисъл и над разбора, можете да си визиите, че Дева най-вероятно е измислила метод в никакъв случай повече да не направи тази неточност. Девите си слагат извънредно високи стандарти и цели, тъй че избират да живеят живот с минимални отстъпки. Провалът не е алтернатива за работливата и самокритична Дева и грешката е огромен неуспех в техните очи.
2. Козирог 
Козирозите са вторите по възможност да се учат от грешките си по няколко разнообразни аргументи. Те са склонни да дефинират високи стандарти за себе си и ще бъдат наранени, в случай че позволен неточност. Те са почтени по виновност, тъй че признаването пред себе си, че е било неточност и те не могат да го повторят, ще им пристигна напълно елементарно. Козирозите ще работят безпределно по отстраняването на грешката или това, което ги е предиздвикало да позволен грешката, до момента в който не се позволи.
3. Риби 
Рибите са един от най-безкористните знаци на зодиака. Ако считат, че е позволена неточност и това е засегнало други хора, те безусловно няма да позволен грешката още веднъж основно поради другите. Тъй като са състрадателни, каквито са, има смисъл да слагат другите пред себе си в този аспект. Рибите са доста в контакт с страстите си, тъй че грешката, която ги визира надълбоко, ще ги тласне да се учат от грешките си и да се научат по какъв начин да ги заобикалят в бъдеще.
4. Везни 
Везните са знак за равновесие; те се нуждаят от мир и естетика, с цел да действат даже или да са спокойни. Когато позволен неточности, Везните ще се почувстват неудачни и няма да могат да действат пълноценно, това ще ги накара да бъдат по-склонни да се учат от това, което са създали. Везните няма да спрат, до момента в който не почувстват, че салдото им е още веднъж в такт и още веднъж са постигнали естетика. Правенето на нова неточност просто ще ги изхвърли от удара и те се опасяват от това.
5. Близнаци
Близнаците не биха били първият знак, за който се сещате, когато се учите от грешките си. Те са непредсказуем знак, който има наклонност да ги прави доста, когато са импулсивни, само че имат надълбоко чувство и замечтаност по отношение на държанието си. Това ги кара да вършат паузи и да стават доста осъзнати. Това осъзнаване ще ги накара да проучват за какво са позволили грешката и ще стигнат до умозаключение за това, което са научили от допускането на тази неточност.
6. Рак 
Те са доста прочувствен знак; те изпитват дълбока обвързаност към хората и нещата към тях. Те усещат грешките, които са позволили дотам, че това се отразява на метода, по който се усещат и може да им е мъчно да действат в този миг. За да излязат от тази прочувствена блъсканица, те могат да бъдат по-склонни да проучват какво са сбъркали, с цел да не го вършат още веднъж. Като лоялни и любящи знаци, те също по този начин ще бъдат по-склонни да се учат от своите възходи, с цел да се възползват от хората към тях.
7. Овен 
Овенът може да върви по двата метода, когато става въпрос да се учи от грешките си. От една страна Овенът е доста капризен и има вяра, че дейностите им постоянно са верни и обективни. От друга страна Овенът е завързан и пригодим, тъй че те също са малко по-склонни от другите знаци да ревизират за какво са позволили неточности. Способността за бързо учене е потребна, когато Овенът се пробва да продължи от грешките, които е позволил. Продължаването напред и напредването е метод, по който Овенът живее живота си.
8. Телец 
Да бъдеш знак на бика сигурно значи, че Телецът може да бъде дебелоглав. Възможно е да са с непосредствен разум и да не желаят да одобряват грешките си първоначално. Отнема малко време и старания, само че в последна сметка с задоволително работа Телецът може да осъзнае, че би трябвало да промени метода си на деяние. След като схванат грешките си, Телецът ще се ангажира да подсигурява, че това няма да се повтори. Те просто би трябвало да са наясно, че са задоволително разкрепостени, с цел да осъзнаят първо грешката.
9. Водолей
Водолеите не обичат никакъв вид прочувствени или дълбоки усеща / диалози. Те обичат да бъдат решаващи проблеми, само че потребността им от дискретност и пространство може да им попречи да имат предпочитание да се учат от грешките си. Ако усетят, че са били засипани с прекалено много усеща или че персоналният им балон е избухнал. Тяхната незабавна реакция ще бъде да избягат, вместо да се пробват да схванат за какво са позволили грешката.
10. Стрелец 
Стрелците са склонни да мислят повече за себе си, когато става въпрос за техните неточности. Те са импулсивни и нетърпеливи, тъй че отделянето на време за разбор на позволените неточности може да не им е елементарно. Те безусловно обичат свободата си и в случай че нещо заплашва, че няма да се сдържат, даже в случай че това, което вършат, е неточност. Поради това качество те най-вероятно ще позволен неточност няколко пъти, преди да осъзнаят какъв брой неприятно е в реалност.
11. Скорпион
Скорпионите са знак за пристрастеност и мощни страсти. Те са ревностни, притежаващи и потайни и не постоянно са в положение да се откажат от тези страсти, когато вършат неточности. За тях не е невероятно да се учат от грешките си, само че това може да се случи единствено в случай че са подготвени да създадат стъпка надолу и да се измъкнат от личния си път. Това не е елементарно за тях, само че любовта на Скорпионите да разкриват истината може да служи като честен компас, когато вършат неточности.
12. Лъв 
Лъвовете са минимум склонни да се учат от грешките си. Да бъдеш суетлив и твърдоглав знак е това, което нормално им пречи. Те няма да слушат никакви препоръки или отзиви от никой различен, даже в случай че знаят, че това е истината. Те имат способността да моделират обстановки в съзнанието си, с цел да им бъдат от изгода и да изкривяват истината, с цел да се срещнат с тяхната суетност. Лъв би трябвало да е подготвен да признае, че не е съвършен, в случай че желае да може публично да се учи и да продължи от грешките си. Може да се направи, само че не и без доста работа.
Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР