Училището в с. Дамяница е една от най-старите образователни институции

...
Училището в с. Дамяница е една от най-старите образователни институции
Коментари Харесай

Acronis дари компютри на училището в с. Дамяница


Училището в с. Дамяница е една от най-старите просветителни институции в Пиринския район
(снимка: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis разгласи подаяние от 15 компютъра на главно учебно заведение „ Св.Св. Кирил и Методий ” в село Дамяница, област Благоевград.

Подаръкът е с просветителна цел и от него ще се възползват повече от 120 възпитаници от учебното заведение, с цел да придобият познания и умения в региона на актуалните технологии, както и по-добра подготовка за реализиране на триумф във все по-свързания свят, споделиха от Acronis.
още по тематиката
Основано през 1919 година, главно учебно заведение „ Св.Св. Кирил и Методий ” е една от най-старите просветителни институции в Пиринския район. Повече от 120 ученика – освен от с. Дамяница, само че и от другите прилежащи села Ново Делчево и Левуново – сега посещават учебното заведение, в което преподават 15 учители.

„ Дарената техника ще се постараем да бъде употребена оптимално интензивно, посредством създаване на компютърен кабинет за работа на деца с по-напреднали благоприятни условия. Декларирам, че дарението ще бъде ръководено по най-хубавия метод! ”, сподели Павел Ерменков, шеф на учебното заведение.

Всички дарени компютри са изцяло оборудвани със слушалки и програмен продукт, с цел да се подсигурява успеваемост на образованието.

„ Това подаяние ще помогне на учениците от главно учебно заведение „ Св.Св. Кирил и Методий ” за приемане на стабилно, всеобхватно обучение и придобиване на компютърни умения, нужни за реализиране на триумф в актуалния свят ”, сподели Пламен Тошев, шеф на Акронис България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР