Училище в Ню Мексико, неговият заместник-директор и учител там са

...
Училище в Ню Мексико, неговият заместник-директор и учител там са
Коментари Харесай

Тийнейджърка съди гимназия, след като учител по природни науки донесе мечове в клас и инструктира учениците да се бият

Училище в Ню Мексико, неговият заместник-директор и преподавател там са обект на дело, в което се твърди, че учителят е внесъл същински мечове в нея научна класна стая и инструктира учениците да се бият с тях, причинявайки тежко пострадване на един възпитаник.

Искът се води от името на ученика, разпознат единствено като N.S., от нейните баба и дядо и непрекъснати настойници, Арнолд и Джуди Гачупин. Според делото, заведено на 23 февруари, Н.С. беше 16-годишен второкласник в гимназията Volcano Vista на държавните учебни заведения в Албакърки по това време.

Инцидентът стартира, когато учителят, разпознат в делото като Ловиата Мичъл, внесе два меча в учебното заведение на 2 май 2022 година Твърди се, че ги е скрила от възпитаници, чиновници по сигурността и различен учебен личен състав, до момента в който часът, в който Н.С. беше вътре. В този миг Мичъл сякаш разгласи, че има " изненада " за учениците си, съгласно делото, и разкри двата меча. Единият беше меч в жанр катана с „ дълго, извито острие и изострен борд “, съгласно делото, а вторият бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР