Училищата и детските градини в област Велико Търново обявиха 70

...
Училищата и детските градини в област Велико Търново обявиха 70
Коментари Харесай

`Училища и градини във Великотърновска област търсят учители, администратори и помощен персонал

Училищата и детските градини в област Велико Търново оповестиха 70 свободни работни места. Търсят се главно учители, само че има и дефицит на административен и спомагателен личен състав. 

Учителите по български език и литература, по математика и по непознати езици са най-търсените от образователните заведения в област Велико Търново. Местата са овакантени след пенсиониране на титулярите, сочат данните на Регионалното ръководство на образованието.

Няма установени нарушавания за преустановяване на трудовите контракти за лятната почивка и позициите да се афишират още веднъж за новата образователна година. 

За разлика от предходни години, когато най-трудно се намираха учители по естествените науки, в този момент в района има дефицит на преподаватели по физкултура. Аграрната гимназия в Павликени и учебното заведение по туризъм във Велико Търново търсят преподаватели по практическо образование.

Езиковата гимназия във Велико Търново е оповестила свободни позиции за двама заместник-директори. Много от учебните заведения са оповестили свободни места и за непедагогически личен състав.

Очаква се през август да бъдат оповестени още свободни позиции.  
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР