Училищата и държавните служби в гръцката област Тесалия ще бъдат

...
Училищата и държавните служби в гръцката област Тесалия ще бъдат
Коментари Харесай

Гърция затваря училища в очакване на проливни дъждове

Училищата и държавните служби в гръцката област Тесалия ще бъдат затворени в интервала понеделник – сряда поради предстоящите нови проливни дъждове в региона при започване на идната седмица, заяви АНА-МПА.
Прочетете още
Решението е било взето на разширено междуведомствено съвещание през днешния ден, на което са били разисквани обновените метеорологични прогнози, които демонстрират, че над Адриатическо море в атмосферата се е образувало „ студено езеро “, което ще се реалокира постепенно в посока на Йонийско море, Централна Гърция и Егейско море, оповестиха гръцките медии.

Очаква се това да аргументи нови значителни превалявания в регионите на Централна Гърция и Тесалия, към този момент наранени от опустошителни наводнения при започване на месеца, които предизвикаха гибелта на 17 души и нанесоха тежки вреди на инфраструктурата и селското стопанство.

За Лариса през днешния ден отпътува и министърът на климатичната рецесия и гражданската отбрана Василис Кикилиас, който ще координира ограниченията за попречване на ново злополучие в региона.

В нараснала подготвеност са службите на гражданската отбрана, полицията и въоръжените сили.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР