Учения на НАТО на тема радиационна, химическа и биологична защита

...
Учения на НАТО на тема радиационна, химическа и биологична защита
Коментари Харесай

Стартира традиционно мащабно учение на НАТО за радиационна, химическа и биологична защита

Учения на НАТО на тематика радиационна, химическа и биологична отбрана започнаха в канадската провинция Алберта, заяви министерството на защитата на северноамериканската страна, представено от БГНЕС.
В хода на маневрите под кодовото наименование " Точна реакция-2018 ", които ще се състоят от през днешния ден до 27 юли, натовските експерти отработват вероятните сюжети за реагиране при изключителни обстановки с потреблението на оръжия за всеобщо заличаване – химическо, биологично, нуклеарно.
" Учението „ Точна реакция “ е добра опция за държавите-участнички да ревизират своите привички и да покачат процеса на взаимоотношение в условия близки до действителността. Те ще разрешат на участниците да придобият нужния опит за дейно реагиране на вътрешни и интернационалните закани, свързани с нуждата от потреблението на средства за отбрана от радиационна, химическа и биологична заплаха ", обявиха от канадското военно министерство.
Не се оповестява от кои страни и какъв брой са военните, които вземат участие в учението.
През предходната година в " Точна реакция-2017 " участваха над 350 военнослужещи от 11 натовски страни, измежду които Съединени американски щати, Англия, Канада и други
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР