Учениците от Ямбол, извършили въоръжен грабеж и опит за убийство

...
Учениците от Ямбол, извършили въоръжен грабеж и опит за убийство
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за пишлигарите, простреляли и ограбили таксиджия в Ямбол! Двамата планували да...

Учениците от Ямбол, направили въоръжен обир и опит за ликвидиране на таксиметров водач, остават за непрекъснато в ареста. По искане на Окръжната прокуратура в Ямбол съдът постанови непрекъсната мярка " задържане под стража " по отношение на 18-годишния Симеон Димитров и 14-годишния Костадин Стоянов.

Както БЛИЦ писа двамата са упрекнати за осъществяването на въоръжен обир и на опит за ликвидиране на таксиметров водач. За това оповестиха от Окръжния съд. Задържаните са възпитаници в спортното учебно заведение в Ямбол. Около 20 ч. на 11 декември те поръчали по телефона такси в региона на село Дражево.

Опитът за ликвидиране р изработен с въздушна пушка (преработена в бойна) и газов револвер. Раненият мъж обаче съумял да избяга с автомобила си. Тийнейджърите били задържани на бензиностанция по автомагистрала „ Тракия “/ При обиска в облеклата на дванайсетокласника Симеон Димитров бил открит самолетен билет до Лондон, където живеела майка му, написа " Телеграф ".

Момчето е първенец по бокс и неотдавна е включен в състава на националния ни младежки тим. 14-годишния Костадин е осмокласник, извънбрачно дете е и е отгледан от родителите на майка си Марина в боляровското село Ружица.

Преди две години Марина също отпътувала за Англия. Предполага се, че нападението над таксиметровия водач е било проведено, с цел да бъдат набавени средства хлапакът да си купи билет до Острова.

След бруталното нахлуване учители и съученици на двете момчета изпаднаха в потрес. Те един през различен започнаха да изясняват, че спортистите имат висок триумф и не били нападателни. Никой не очаквал такова нахлуване и то авансово замислено.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР