Учениците от 1 до 4 клас, както и 8, 9

...
Учениците от 1 до 4 клас, както и 8, 9
Коментари Харесай

5 випуска от Софийската математическа гимназия се връщат в клас днес

Учениците от 1 до 4 клас, както и 8, 9 и 11 клас стартират втория период присъствено след междусрочната почивка.

Присъственото образование в софийските учебни заведения се организира с тестване един път седмично, като щадящи проби са обезпечени да всички учебни заведения в града. Без тестване влизат учениците със документи.

При нас се връщат 5 випуска - 5, 6, 8,9 и 11 клас - т.е., чакаме към 800 деца. От 6.50 до 7 влизат децата, които би трябвало да се тестват. Те стартират да се тестват в класните стаи от 7.10 до 7.25, а след 7.15 до 7.30 влизат учениците със зелен документ. по този начин избягаме скупчването на доста деца на входа и се организира доста бързо тестването, изясни шефът на Софийската математическа гимназия Антоан Тонев.

Коридорите са разграничени в двупосочни ленти, също по този начин се следи паралелките да не се засичат в часовете по физическо. Над 450 възпитаници от СМГ имат годен зелен документ, само че множеството от тях са дванадесетокласници и през днешния ден няма да се върнат в учебно заведение. Над 70% от педагогическия личен състав има зелен документ, над 60% са имунизирани и към 10% са преболедували.

Вижте повече в директното включване
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР