Учениците описаха неотдавнашния сблъсък в училище в Канзас като престъпление

...
Учениците описаха неотдавнашния сблъсък в училище в Канзас като престъпление
Коментари Харесай

Ученици излизат от училище, след като бяло момче крещи обида, удря Черно момиче

Учениците описаха неотдавнашния конфликт в учебно заведение в Канзас като закононарушение от ненавист, само че споделиха, че това е единствено последното в дълга поредност от расистки дейности, които остана ненаказан от чиновниците на гимназията Shawnee Mission East.

Десетки възпитаници напуснаха гимназията си в Канзас в символ на митинг против метода, по който админите се оправиха с борбата, при която бяло момче крещи расови обиди и удря чернокожо момиче.

Според Kansas City Star учениците маршируваха пред гимназията Shawnee Mission East в Prairie Village на 29 ноември в 11 часа сутринта, скандирайки „ Искаме смяна “, „ Пазете гърба си “ и „ Как още доста пъти? “

Те също държаха табели с надписи: „ Искаме деяние! Защитете цветнокожите студенти “, „ Не се усещаме в сигурност “ и „ Вземете ограничения в този момент “.

Студентите описаха скорошната борба като закононарушение от ненавист, което остави чернокожото момиче в болница с фрактура на носа. Въпреки това, някои от гимназистите споделиха, че това е единствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР