Учениците на легендата на българското кино – Стефан Данаилов потънаха

...
Учениците на легендата на българското кино – Стефан Данаилов потънаха
Коментари Харесай

Студентите на Стефан Данаилов потънаха в скръб

 Учениците на легендата на българското кино – Стефан Данаилов потънаха в тъга след новината за гибелта му. Пред камерата на Нова застанаха студентите, създаващи последния театър по който работеше великият артист. Те споделиха, че не знаят по какъв начин ще продължат подготовките. Премиерата би трябвало да се състои след 2 дни.

" Всички искахме той да ни гледа, да ни даде кураж, да ни нахока. Не знам по какъв начин се репетира в подобен миг. Учениците му ще би трябвало да се научат и на това. Не е загадка за никого, че това е най-обичаният артист в академията. Убеден съм, че там, където е, им желае триумф и ще бъде постоянно с тях ", сподели пред камерата на NOVA Сава Драгунчев, помощник на Стефан Данаилов. Последното зрелище, в к
Обичаният български артист си отиде в сряда на 76-годишна възраст. Той беше подложен в медикаментозна кома при започване на месеца, когато бе признат по неотложност във ВМА, тъй като събираше вода в белите си дробове. От лечебното заведение оповестиха, че великият ни артист е умрял към 00.15 ч. в нощта против сряда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР