Ученици са нападнали днес в пътнически микробус от Ловеч за

...
Ученици са нападнали днес в пътнически микробус от Ловеч за
Коментари Харесай

Ученици нападнаха дядо в междуградско бусче в Ловешко след забележка, че вдигат врява

Ученици са нападнали през днешния ден в пътнически микробус от Ловеч за село Славяни възрастен мъж, който им се скарал, че подвигат доста звук. Те са от ромски генезис и са на 14, 17 и 18 години, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч. Самоличността децата е открита, само че се укрили полицията ги търси.

Сигнал за случая е подаден малко след 14 часа.

" Учениците се качиха от Ловеч. Взеха да викат и да хвърлят отпадъци в микробуса. Възрастният мъж им направи забележка, а те започнаха да го наскърбяват и му се заканиха, че като стигнат в Славяни, ще го набият. При слизане на спирката в селото го нападнаха ", описа пред публицисти водачът на буса Иван Драганчев.
 Гратисчийка налетя на пердах след забележка в градски рейс във Варна
Гратисчийка налетя на пердах след забележка в градски рейс във Варна

Контрольор опитал да успокои обстановката, само че без триумф

Нападнатият Митко Тодоров не е потърпевш съществено. Той споделил на младежите да са по-тихи, тъй като има заболяване. " Учениците ми споделиха, че това въобще не ги интересува и като слязат в Славяни, ще ме набият. При слизането започнаха да ме удрят и бутат. Обадихме се в полицията, само че те избягаха ", описа той.

По случая се води следствие.

От компанията транспортьор осведомят, че произшествия със същите възпитаници са ставали по-рано. Преди към месец те употребявали електрошок против водач, който по-късно напуснал работата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР