Ученици от спортното училище в Ямбол са простреляли таксиметровия шофьор

...
Ученици от спортното училище в Ямбол са простреляли таксиметровия шофьор
Коментари Харесай

Ученици от спортното застреляха таксиметров шофьор в Ямбол

Ученици от спортното учебно заведение в Ямбол са простреляли таксиметровия водач нощес осведоми Бургаската апелативна прокуратура на брифинг в Ямбол, оповестиха " 24 часа ".

Двете момчета са на 14 и 18 години. 18-годишният Симеон Димитров от Елхово и 14-годишният Костадин Стояно в са арестувани от полицията малко след закононарушението.

Пострадалият 31-годишен таксиметров водач е в тежко положение, в болница .

Припомняме, по-рано денем болничното заведение в Ямбол апелираше за кръводарявания за него. Той е изгубил огромно количество кръв. Запасите от неговата кръвна банка в болничното заведение се изчерпват.

Той е бил прострелян, а една от сачмите е засегнала белия му дроб.

 Ямболската болница се нуждае от кръв
Ямболската болница се нуждае от кръв " нулева позитивна "

30-годишен таксиметров водач е прострелян от клиент

Момчетата си поръчват такси от таксиметрова компания . Когато колата отива на адрес, момчетата молят да бъде отворен багажника и тогава стрелят по 30-годишния водач със саморъчно изработен а въздушна пушка и револвер.

Единият от учениците Симеон Димитров е първенец по бокс. Снощи към 20:30 часа двамата боксьори решили да ограбят таксиметров водач и повикали кола. Адресът, който дали бил в региона на гробищата в ямболското село Стражево. Когато таксито идва, момчетата се нахвърлили върху него . Те го заплашили с нож, въздушна пушка, пригодена в бойно оръжие .

Боксьорите желали оборота от 31-годишния водач . Той обаче опитал да се опълчи. Тогава учениците почнали да стрелят по него. Установено е, че една от сачмите е попаднала през гърба му в белия дроб.

Последвал и пердах сред момчетата и водачът . Тогава Симеон Димитров се самонаранил , намушквайки се в крайници.

Тежко раненият мъж се отскубнал, запалил колата и избягал . В придвижване той се обадил на тел.112. Мъжът изгубил схващане малко по-късно и бил открит в безпомощно положение на пътя сред Стражево и Ямбол.

Боксьорите пробвали да се укрият, само че след няколко часа били хванати от полицията наоколо до селото.

Те са упрекнати в обир, съпроводен с опит за ликвидиране, за което законът планува от 15 до 20 г . отнемане от независимост или пожизнен затвор. Към момента са арестувани за 72 часа.

" Нападението се отличава с изключителна смелост, което навежда на мисълта, че е допустимо причинителите да са използвали наркотични субстанции . Взети са проби ", изясни зам.апелативният прокурор на Бругас Йовита Григорова. Веднага след получения сигнал са подхванати незабавни заградителни мероприятия и причинителите са арестувани същата нощ, добави шефът на ОД Министерство на вътрешните работи Ямбол Генчо Иванов добави.

На брифинга през днешния ден стана ясно, че 18-годишният Симеон Димитров е една от спортните очаквания на България . Той завоювал орден от Дръжавния персонален шампионат по бокс за младежи тази пролет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР