Ученици от Полша идват на секстуризъм в България. Тийнейджърите се

...
Ученици от Полша идват на секстуризъм в България. Тийнейджърите се
Коментари Харесай

"Нюзуик": Содом и в Златните! Полякинчета идват за разврат в България, правят фелацио за по 20 евро край хотелите

Ученици от Полша идват на секстуризъм в България. Тийнейджърите се наливат с на ниска цена алкохол и вършат разхвърлян секс по време на летните лагери, които се провеждат през ваканцията им по родното Черноморие. Това излиза наяве от просторен репортаж на полското издание на „ Нюзуик “, озаглавен „ Содом и България “, представен от " Телеграф "

В него се споделя в детайли за нравите на 15-16-годишните поляци по време на черноморските им почивки у нас. Работата в България изправя косата на Малгожата, харцерка, или по нашему скаут, с дълготраен опит, която през лятото пътува с възпитаници на летни лагери като педагог.

През тази година Малгожата е на Златни пясъци и всяка вечер ревизира подопечните си дали са трезви. Полските младежи таман се гласят да вървят в някоя от многочислените нощни заведения в курорта.

Пред „ Нюзуик “ дамата споделя, че в България не е проблем малолетни да посещават нощни заведения и да им се сервира алкохол. В хотела на Златните, в който е настанена групата на полякинята, има 700 деца от Полша, Румъния и Русия. Поляците са 150 души и се сменят на всеки 10 дни. След среднощ бягат на плажа и по нощните заведения.

„ На нощните заведения пият, след това гълтат таблетки, които обезвреждат миризмата на алкохола, и не могат да ги изловят, признава възпитателката. Във форума на полския интернет портал Onet.pl младежи също настояват, че възрастта не е спънка, с цел да им налеят алкохол в българските нощни заведения.

Резиденти на полски туристически бюра признават, че има случаи, когато локалните туроператори провеждат за 14-16-годишни възпитаници фолклорни екскурзии с дегустация на виновност и ракия. Идвайки на море в България, децата са освободени, а лагерът се трансформира в извършения по изчезналия в учебно заведение предмет „ полово образование “.

Младежите се състезават какъв брой съученички ще обезчестят, спят дружно, играят на бутилка. Хит са общите душове. Разхождат се чисто голи из хотела. Ходят с минижуп без долни дрехи по заведенията. Според „ Нюзуик “ и Малгожата не става въпрос единствено за провокация, а и за прелъстване на мъже – клиенти. По време на лагерите полските гимназистки си докарват по нещо с пари от секс.

Местните са се научили, че могат елементарно да си намерят госпожица към 21-22 часа към хотела. Младите полякинчета прибират сред 20 и 50 евро за орална обич и секс небрежно в храстите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР