Ученици на големия актьор Стефан Данаилов със сълзи на очи

...
Ученици на големия актьор Стефан Данаилов със сълзи на очи
Коментари Харесай

Ученици на Ламбо през сълзи за него: Учеше ни да останем хора

Ученици на огромния артист Стефан Данаилов със сълзи на очи си спомниха за него. И благодариха, че ориста им е дала късмет да се допрян до него.

Ненчо Илчев сподели по БТВ : Стефан Данаилов държеше отключена вратата си. Викаше:  „ Влез, отключено е. Влизаш и го заварваш с кафето и цигарката. Питаше: „ Как си моето момче “. Даряваше голяма обич. Нямаше толкоз обичан учител. Благодаря на хората, които през последната година го подариха с доста обич. Той се върна още веднъж към сцената и живота. Благодаря на Господ, че видях тази голяма обич. Той се възроди, когато хората ставаха на крайници и го приветстваха.  Трябвало е да има подобен човек, който толкоз доста да обича. С приемането ни питаше: Гладен ли си, имаш ли къде да живееш “. Той ми оказа помощ. Той се хранеше с обич.

 

Нети:  Всеки от нас се усеща част от огромното семейство. Той продължава да е свободен в този момент. Трябва да се помолим, тъй като в този момент в действителност е на всички места. Той минаваше през екрана и в този момент е във всички нас. Той ни учеше по какъв начин да останем хора. Няма край, всичко продължава.

Ваня Щерева: Чувствам, че съм изгубила татко. От през вчерашния ден аз съм ничие дете. Той е толкоз натурален. Той беше на всички, даже на тези, които не го познаваха.  Ние, учениците му, бяхме късметлии, че се докоснахме до него. Изуми ме на срещата с учениците си. На това събиране такива неща ми описа за мен. Питах се от кое място знае. Интересуваше се от всички. Излъгах го, че сме репетирали, а той бил в тази публика. И аз една седмица не отидох на учебно заведение. Такъв позор ме хвана, че в никакъв случай повече не излъгах никого. Той не ти споделя направи по този начин и по този начин. Той те учи с харизмата си. Благодаря, че ми се случи в живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР