Ученици и служители на училището Stevenson-Britannia в Уинипег, столицата на

...
Ученици и служители на училището Stevenson-Britannia в Уинипег, столицата на
Коментари Харесай

Воня! Нашествие на скунксове евакуира училище ВИДЕО

Ученици и чиновници на учебното заведение Stevenson-Britannia в Уинипег, столицата на канадската провинция Манитоба, бяха принудени да изоставен учебното заведение, откакто скунксове нахлуха в мазето на постройката и се заселиха там. 

Неприятната миризма на животните се е разнесла из цялата постройка на Силвър Авеню сред улиците Бери и Хемптън. Сега уроците се организират в други просветителни центрове.

Съобщава се, че веществото, което скунксовете изпаряват, не съдържа отрови, само че миризмата му е мъчно търпима за доста хора.

Животните са хванати и изпратени надалеч от жилищните региони, само че миризмата, оставена от тях, не може да бъде отстранена толкоз елементарно, съобщава CBC News. Когато скунксовете усетят заплаха, те изхвърлят течност с миризма на развалени яйца, която е доста устойчива. Не можеше да се продължат уроците, децата трябваше да се реалокират в прилежащо учебно заведение, също се наложи часовете да бъдат анулирани.
 Училище, постройка, име, образователна институция, Канада Училището Stevenson-Britannia в Уинипег, столицата на канадската провинция Манитоба Снимка: CBC
Учениците учат във краткотрайно оборудвани класни стаи, а учебната администрация се бори с следствията от " газовата офанзива " от скункс. Монтирани са озонови генератори за пречистване на въздуха в постройката. Освен това шефът на учебното заведение сподели, че са направени промени по вентилационната и климатична система.

" Училищният отдел продължава да работи по решение на казуса. Повишихме вентилацията и поставихме озонови генератори. Няма заплаха за никого. Просто сме извънредно деликатни поради миризмата в постройката ", сподели директорката Джейн Коуч.
Ръководството на учебното заведение се бори с следствията от " газовата офанзива " от скунксовете Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР