Учените ще създават такива същества, които досега не са съществували

...
Учените ще създават такива същества, които досега не са съществували
Коментари Харесай

Зловещо предсказание на Распутин вещае катаклизми и войни

" Учените ще основават такива същества, които до момента не са съществували в природата, ще се появят хора без души. Те ще нападат градове и села, ще е доста мъчно да ги спрат. " Такива предсказания е правил съветският духовник и мистик Григорий Распутин, оповестява esoreiter.ru, цитирайки tainyvselennoi.ru.

„ Лудият духовник “, както е именуван странникът, който предсказва с безспорна акуратност личната си гибел, както и тази на царското семейство, а също и болшевишката гражданска война в Русия, направил прогноза, съгласно която планетата ще бъде изправена пред заплашителен прелом. В резултат на това океаните и моретата ще покрият по-голямата част от сушата.

Той планувал внезапна смяна в климата. Много земи ще се трансфорат в пустини, а сняг ще падне там, където преди е било топло, пророкувал Распутин.

Масово ще се построяват атомни електроцентрали, само че поради естествени бедствия радиацията ще попадне в околната среда. Всичко ще се токсини, хората всеобщо ще се разболяват и ще умрат, предизвестил починалият при трагични условия през 1916 година духовник.

Той разказвал за три змии, пълзящи из Европа, а след тях всичко било в огън. Третата към този момент изгоряла, а втората щяла да унищожи всичко със себе си. Според него Третата международна война ще е нуклеарна.

Распутин предсказал, че мюсюлманите ще станат по-силни и ще стартират война в Европа. Русия с Франция и Германия ще пазят християнския свят, пророкувал „ лудият духовник “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР