Учените са уверени, че е възможно да се развие интелигентност,

...
Учените са уверени, че е възможно да се развие интелигентност,
Коментари Харесай

3 прости начина да изглеждате по-умни

Учените са уверени, че е допустимо да се развие просветеност, само че доста хора желаят да следват елементарния път. Те желаят да наподобяват по-умни. Съветите на психолозите ще оказват помощ тук.

Винаги се опитвайте да изглеждате допустимо най-добре
Учените са открили, че множеството хора към момента имат резистентен стандарт, че красивите хора са по-умни, по-успешни, по-добри. Ако имате елементарен външен тип, това може да е повода интелектуалните ви качества постоянно да будят подозрение.

Учените са уверени, че усещането за близките значително зависи от нашата изисканост, хубостта на усмивката ни и хубостта на кожата ни. Препоръчително е дамите да заобикалят провокативни тоалети, къси поли и дълбоки деколтета. Мъжете би трябвало да се обличат допустимо най-прилично и скъпо. И мъжете, и дамите би трябвало да носят по-често черни облекла, защото това се свързва с висок разсъдък.

Важно е да обърнете внимание на прическата си. При дамите учените считат косата до раменете за индикатор за просветеност. А на мъжете се предлага да не бръснат главите си и да не се подстригват прекомерно късо.

Позата играе специфична роля. Тук няма връзка, само че множеството хора считат, че тези, които вървят с изправен тил, са по-важни, по-уверени хора.

Ако имате положително зрение, можете да носите очила с елементарни стъкла. Колкото и стереотипно да звучи, очилата в действителност ви вършат да изглеждате по-умни в очите на другите.
Според изследвания, хората с очила наподобяват като водачи.

Бъдете прелестен събеседник
Няма потребност да употребявате комплицирани термини. Психолозите поучават да говорите ясно, малко и без непотребни думи.

Да си прелестен събеседник значи да умееш да слушаш. Никога не прекъсвайте събеседника си, даже в случай че е належащо. Оставете индивида да приключи и не насочвайте тематиката в друга посока. Това демонстрира почитание и интерес.

Усмихвайте се по време на диалог, само че не от самото начало, а единствено в избрани моменти, да вземем за пример, в паузите сред изреченията на вашия събеседник. Осъществявайте зрителен контакт 60-70 % от времето, с цел да покажете, че слушате индивида и че сте фокусирани върху него. Това има мощен резултат. Хората ще ви видят като интелигентен човек, изключително тези, които са високо интелигентни.

Научете се да се шегувате и разбирайте шегите на другите. Според изследвания, хората считат, че занимателните, изобретателни и красноречиви майтапчии са доста по-умни от близките. Само не прекалявайте: тези, които се майтапят прекалено много, наподобява имат невисок разсъдък, тъй като не могат да схванат по кое време е уместно да се майтапят и по кое време не.

Не ругайте. Това го вършат единствено невъзпитани и едва образовани хора.

Не забравяйте за силата на първото усещане
Можеш да покажеш най-хубавата си страна единствено един път. Втори късмет няма. Ако имате значима бизнес среща, би трябвало да се подготвите за нея допустимо най-внимателно. Да работите върху речта си, имиджа си и изобщо да се настроите вярно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР