Учените разбраха причината за масовите смъртни случаи на слонове …Стотици

...
Учените разбраха причината за масовите смъртни случаи на слонове …Стотици
Коментари Харесай

Откри се причината за масовите смъртни случаи на слонове

Учените схванаха повода за всеобщите смъртни случаи на слонове …Стотици слонове умряха мистериозно в Ботсвана (Botswana) и учените най-сетне схванаха за какво (HiddenTruth.site).

 Над 350 слона починаха …
Над 350 слона починаха …По-рано тази година, необяснимата гибел на стотици слонове в блатата на делтата на Окаванго (Okavango Delta) в Ботсвана, Южна Африка, шокира специалистите.В страната живеят огромен брой савански слонове, над 130 000 индивида, което съставлява почти една трета от популацията в Африка.Фактът, че животните са открити с непокътнати бивни, допуска, че нещо друго, а не бракониерството е отговорно. Но, не можеше да се изключи и опцията някой да е отровил животните.Четете още: Теорията, че хората са същинските извънземни на ЗемятаСега, най-сетне отговорът е оголен. Оказва се, че слоновете са умрели от усвояване на отрови, създадени от цианобактерии (cyanobacteria), които могат да бъдат открити във водни дупки.
Мамади Рубен, основен ветеринарен чиновник в Ботсванския отдел за дивата природа и националните паркове, споделя:„ Последните ни проби откриха, че цианобактериалните невротоксини са причина за гибелта.Въпреки това, имаме доста въпроси, на които би трябвало да се отговори … Като да вземем за пример, за какво единствено слоновете и за какво единствено в тази област? Имаме редица хипотези, които проверяваме. ”Оттогава, държавните чиновници оповестиха, че тестването на водни дупки в целия район ще бъде осъществено през идващия дъждовен сезон, с цел да се предотврати повторението на същото през идната година.За благополучие, най-малко към този момент, не наподобява, че казусът е засегнал други типове.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР