Учените от Университета в Ухан откриха, че коронавирусът е много

...
Учените от Университета в Ухан откриха, че коронавирусът е много
Коментари Харесай

Кошмарни изводи след аутопсии на умрели от COVID-19 огласиха учени от Ухан

Учените от Университета в Ухан откриха, че коронавирусът е доста по-опасен, в сравнение с се предполагаше до в този момент. Аутопсии на умряли от COVID-19 са посочили, че вирусът нанася необратими вреди на белите дробове и имунната система.

Дори болният да успее да се излекува, уврежданията на тъканите на белите дробове ще останат за цялостен живот. Едно от вероятните затруднения е дефицитът на въздух.

Експерт сподели има ли лекарство против COVID-19 в България и кои храни да спрем неотложно

"Влиянието на COVID-19 върху организма на индивида наподобява на композиция от ОРВИ (остра респираторна вирусна инфекция) и СПИН, тъй като той нанася вреди на белите дробове, и на имунната система ", заяви за изданието Global Times Пън Чжиюн, чиновник в болничното заведение Чжуннан, ситуирана покрай епицентъра на заболяването епидемията.

Вирусът-убиец тресна крепко по спорта в България!

Отбелязва се, че коментарът лекар Пън е направил малко след излизането на публикацията на Лю Лян, правосъден доктор от медицинския лицей в Тунцзи към Университета за науки и технологии в Хуачжун. Екипът на Лян е провел аутопсии на девет пациенти, умряли от ковид, умряли през февруари.

"Резултатите от аутопсиите, които показа Лю, ме въодушевиха. На базата на техните резултати аз считам, че най-важното сега е предприемането на ограничения в ранния етап на болестта, с цел да се защитят белите дробове на пациенат от необратима фиброза ", сподели Пън.

Премиерът удари по масата, наложи тежка възбрана поради ковид

Белодробната фоброза е заболяване на тъканта на белите дробове, което пречи на свободното дишане.

Подобни патологични промени преди време бяха открити и у жертвите на пневмонията MERS.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР