Учените изясниха, че джакфрут (хлебно дърво) е способен да реши

...
Учените изясниха, че джакфрут (хлебно дърво) е способен да реши
Коментари Харесай

Учените откриха плода, който ще реши проблема със световния глад

Учените изясниха, че джакфрут (хлебно дърво) е кадърен да реши казуса с глада в редица страни, в които има рецесия с питателните артикули. Биолозите са на мнение, че джакфрът е кадърен освен да размени редица типове зърнени храни, само че и да се бори по енергийна стойност със свинското.

Според учените, семената на хлебното дърво съдържат повече количество желязо, белтъци и калций, нужни за евентуалното действие на организма. При това плодовете джакфрут са отвратителни на усет – вместо мекия, присъщ за екзотичните плодове усет, хлебното дърво има аромат на гнили плодове и се използва в храната единствено отчасти.

И това е забавно! 7 храни, които би трябвало да ядете вечер, с цел да отслабнете. Четете още забавни вести и потребни препоръки за вашето здраве на най-интересния здравен уебсайт Zdrave.to

Британските учени са на мнение, че все пак, джакфрут може да е неповторимо средство за решаването на проблемите с глава в редица страни по света – тези плодове могат да бъдат приготвяни по най-различни способи: да бъдат печени, пържени, да бъдат употребявани като съставен елемент на салата. В момента експертите вземат решение проблемите със съхраняването на екзотичните плодове и задоволяването на международните пазари с този артикул.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР