Ученикът от шести клас Божидар Лалов от столичното 7-о училище

...
Ученикът от шести клас Божидар Лалов от столичното 7-о училище
Коментари Харесай

Шестокласник журналист откри заседанието на МС: България боледува от неразбирателство

Ученикът от шести клас Божидар Лалов от столичното 7-о учебно заведение откри днешното съвещание на Министерски съвет дружно със служебния министър председател Гълъб Донев, съобщи кореспондент на  Sofia24.bg.

" Божидар е млад публицист. Има своя лична коментарна графа в Радио " София “ в БНР. През октомври месец, седмица след изборите, ми насочи покана да вземам участие в неговия план. Тогава му споделих, че избирам да се срещнем персонално в комфортно за двама ни време. Нашата среща на четири очи беше през вчерашния ден и както се споделя в такива случаи, обсъдихме тематики от съвместен интерес. Божидар ми описа за своя интерес към публицистиката като специалност и любознанието му към политиката като занятие. Затова желаех от него да чуя по какъв начин през очите на едно дете наподобяват последните месеци от политическия пейзаж. Божидар ми отговори, че България боледува от недоразумение и лекуването за това положение е разговорът. Струва ми се, че фантазиите на едно дете са най-хубавото благопожелание към всички ни в навечерието на Рождество “, изясни министър председателят.

" Неразбирателството се лекува с диалога и мира. Това е моята фантазия за България. Когато порасна бих желал страната си да има мир и съгласие сред хората. Да забележим по какъв начин страната ще се усъвършенства “, сподели Лалов.

Шестокласникът отговори на въпрос на Донев, че като порасне желае да стане публицист. Премиерът подари на момчето книга " Представи си " по текст на Джон Ленън с благопожелание да остане постоянно подобен идеалист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР