Ученикът от Пловдив, който е бил зарибен от терористична групировка

...
Ученикът от Пловдив, който е бил зарибен от терористична групировка
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Ето как джахидистите вербували ученика, за да направи кървава баня в Пловдив!

Ученикът от Пловдив, който е бил зарибен от терористична формация и се е канел да извърши със самоделна бомба атентат в града под тепетата, е станал жертва на джахидисти.

Обработвали са го от повече от година. Това не е първото дете, което е зарибявано и обработвано в Европа, с цел да прави атентати. Терористичните групировки по целия свят имат за задача да търсят, образоват и убеждават подрастващи, че в случай че създадат атентат и умрат в името на Аллах, душите им отиват там, където другите при гибелта си не могат да стигнат.

Ученикът-джихадист считал да окървави последния образователен ден в Пловдив, ученик е на елитна гимназия

Цялата история се крепи на насаждане, че след гибелта има нов живот. Убеждавали са го, че откакто извърши задачата си, момчето ще има прелестен живот, цялостен с разкош и придобивки, които в действителното си съществуване няма по какъв начин да има. Търсят се деца, които са с лабилна душeвност, стартират ги отдалеко, будят интереса им с разнообразни оръжия, които им демонстрират в нета.

Само в БЛИЦ! Горещи разкрития за терориста в Пловдив! В дома му ДАНС и Министерство на вътрешните работи намерили...

После ги убеждават, че ще имат най-хубавите девойки, най-бързите коли, най-светлото и прелестно бъдеще, там, където отидат, откакто умрат. Много по-трудно е да вербуваш възрастен мъж, в сравнение с тийнеджър, още несъзнателен и незнаещ какво тъкмо прави. Задължително ги образоват да не споделят с родителите си, с никого.

Може да се каже, че вербуващите са отлични психолози. Това разкриха наши източници от следствието във връзка пловдивския случай и прибавиха, че стартират да ровят и да търсят и други жертви. Те отхвърлиха да обяснят дали става въпрос за Ислямска страна или за друго формирование на джахидистите. Самоличността на момчето от Пловдив също остава загадка за в този момент.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР