Ученик ще отговаря пред съда в Смолян за блудство с

...
Ученик ще отговаря пред съда в Смолян за блудство с
Коментари Харесай

Изправят на съд ученик за блудство с малолетно момче и...

Ученик ще дава отговор пред съда в Смолян за блудничество с лице от същия пол, което не е навършило 14 година През месец май 2017г., към 17:30 часа, в складово помещение е предиздвикал да му облизва с уста тестисите като използвал за това мощ, поставяйки на ръцете му белезници и го заплашил с нож. На 10 ноември 2017 година 15-годишният М.Г. се гаврил с 12-годишно момче.

Около 17.30 часа баткото завел по-малкия в изоставена сграда в центъра на Смолян и блуствал с него като триел половия си орган в седалището му, предиздвикал го да му лапа с уста половия орган и да му облизва тестисите като използвал за това мощ, посредством задръстване на устата, ритване с крайници, натискане на главата и откакто го заплашил, че в случай че не желае да вършат секс „ повече няма да види родителите си “. През януари идната година в склад за дърва го предиздвикал да му облизва с уста тестисите, заплашвайки го, че в случай че не извършва желанията му „ ще го хвърли отвисоко “.

Непълнолетният е упрекнат и в това, че е направил дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвокупление с 36-годишна жена с спихически проблеми, като я предиздвикал да го допира по половия му орган, опипвал я по гърдите и половия орган като използвал мощ, дърпайки я да седне на пейката, запушвайки й с ръка устата и заплашвайки я, че ще я убие.

" Малкият беше доста мощно изплашен след случилото си. А баткото е от обикновено семейство, няма причина да се държи по този начин подтиснически ", споделят осведомени със случая.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР