Ученик на 11 години пострада, след като по време на

...
Ученик на 11 години пострада, след като по време на
Коментари Харесай

Кой е виновен за инцидента с ученик в Перущица

Ученик на 11 години пострада, откакто по време на игра падна в необезопасена купчина с плам. Пепелта била изхвърлена от котелното на парното отопление.

Кой е виновен за случая с петокласника от учебното заведение в Перущица? Това ще проверяват полицията и прокуратурата, които през днешния ден стартират разпити на всички лица по случая, осведоми.

"Детето е устойчиво, а докторите тук са огромни експерти. Състоянието му се усъвършенства. Засегнати са и двете крачета. Той не е знаел за жарта ", описа пред бащата на детето.

"Когато случаят се е случил е нямало нищо, което да алармира за съществуването на жаравата. Според мен мястото за изхвърляне на пепелта не е там ", прибавя той.

"Мястото за изхвърляне на тази пепел може да бъде на разнообразни места. Важно е да отбележим, че става дума за прахуляк, който не е рисков. В съответния случай обаче е имало и плам. Допуснато е жестоко нарушаване на условията за безвредни условия на труд ", сподели шефът на учебното заведение Бойко Иванов.

Родителят на детето и шефът на учебното заведение попаднаха в спор между тях за това кой носи отговорност за случая. Бойко Иванов съобщи, че наказване ще бъде наложено както на служителя, виновен за парното отопление, по този начин и на учителя, дежурен сега на случая.

Иванов съобщи, че виновността е преди всичко негова.

Повече по тематиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР