Ученик е открил стрелба в училище в селището Сарс, Пермски

...
Ученик е открил стрелба в училище в селището Сарс, Пермски
Коментари Харесай

Унижаван ученик в Русия взе пушката на баща си и откри огън

Ученик е разкрил пукотевица в учебно заведение в селището Сарс, Пермски край, предадоха съветските медии. По информация на службите няма починали при случая.

Учебните занятия в учебното заведение са анулирани. 12-годишен шестокласник е разкрил огън в учебното заведение с пушката „ Сайга” на татко му. Има информация, че ученикът е бил унизен и унижаван от свои съученици. Има информация също по този начин, че бащата на стрелеца е насилвал физически неговата майка и това също се е отразило на психическото му положение.

Според „ Комсомольская Правда в Перми” 12-годишното момче е стреляло в тавана и стената. Счупено стъкло е наранило друго дете, само че жертви няма. Изданието показва, че след влизането си в учебното заведение, 12-годишното момче е отишло в класната си стая и е наредило на своите съученици да застанат на стената.

Стрелецът е „ сънувал през нощта Бог, който му е споделил да отиде в учебното заведение и да стреля”, написа вестникът. Полицията води следствие по какъв начин огнестрелното оръжие се е озовало в ръцете на 12-годишен възпитаник. Другите деца са били евакуирани, а доста родители са изпаднали в суматоха пред постройката на образователното заведение, незнаейки какво се случва вътре. Подобни произшествия в Русия не са необичайност. По-рано през тази година при пукотевица в учебно заведение в Казан бяха убити над 10 души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР