Ученик беше нападнат и удрян от друго дете в класна

...
Ученик беше нападнат и удрян от друго дете в класна
Коментари Харесай

Агресия в бургаско училище: Ученик беше нападнат и удрян от друго дете в клас /видео/

Ученик беше атакуван и удрян от друго дете в класна стая, написа NOVA.
Случилото се е от бургаското Средно учебно заведение „ Константин Преславски”. За момчето, което упражнява принуждение против другото дете, това не била първа демонстрация.
„ С сътрудниците сме дежурни по коридорите в междучасията. Инцидентът се е случил в класната стая на децата. След като разбрах за него, незабавно осведомих учебния психолог. В тези случаи се уведомяват и родителите на учениците, както и управлението на учебното заведение, с цел да можем да предприемем съответни мерки”, сподели класният началник на момчетата, които са снимани във видеото – Светлин Стоянов.
По думите му децата не са възприели обстановката насериозно.
„ Всичко е почнало на игра, само че в следствие нещата стават не чак толкоз безобидни. Няма съществено потърпевш възпитаник, само че постоянно когато има подобен случай би трябвало да се уведомяват дежурите учители. Това е доста важно”, добави Стоянов.
„ Пострадалото дете е възпитаник от доста години в нашето учебно заведение, няма просветителни дефицити. Има доста хубави оценки, следва му кандидатстване след 8 клас”, съобщи шефът на учебното заведение.
„ Извършителят е имал спорадични проблеми в предишното, само че през актуалната година като възпитаник в нашето учебно заведение не е имало регистриран сходен случай”, сподели още той.
И добави: „ Важно е да се изяснява на децата, че когато има някаква провокация, те не би трябвало да отвръщат на нея, а да потърсят възрастен човек, който дава отговор за тях”.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР