Ученичка твърди, че е обиждана и бита от учителка. Клип

...
Ученичка твърди, че е обиждана и бита от учителка. Клип
Коментари Харесай

Клип показва агресия в час от страна на учителка в село Горно Драглище

Ученичка твърди, че е обиждана и бита от учителка. Клип в обществените мрежи, публикуван през вчерашния ден, демонстрира по какъв начин учителка в разложкото село Горно Драглище наскърбява и протяга ръка на момиче от класа.

"Имаше звук и олелия при вратата на класната стая. С няколко забележки се опитахме с дежурната колежка на коридора да я спрем. Отидох до тоалетна и чух, че стартира вратата да се тряска и да се вика. Чух гласа на момичето, което се кара на госпожата. При възможен удар на вратата би могло нещо да се счупи и децата да се наранят. Моята реакция бе такава, че да се предотврати нещо по-сериозно което е в интерес на децата ", сподели пред Нова телевизия Райка Калоянова - преподавател в ОУ "Неофит Рилски " - Горно Драглище.

"На клипа се вижда, че момичето стои, а аз й разрошвам косата. Изобщо не е става въпрос за побой ", добави тя.

"Моето момиче ми сподели, че е стъпало до тоалетна. Вратата от дълго време е развалена. Затваря се сама от течението. Едната госпожа стартира да й се кара и да я бие, а класната стартира да я й дърпа косата и да й споделя най-различни обиди ", споделя майката на детето.

"Категорично се диференцирам от дейностите на колежката Калоянова. За нас преди всичко стои здравето на децата. След писмените пояснения на Калоянова и Узунова и след диалог с родителя, ще съберем педагогическия съвет и ще вземем някакво решение ", съобщи Бойчо Пукнев - шеф на ОУ "Неофит Рилски " - Горно Драглище.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР