Ученичка от Годеч изпусна лъскав автомобил от Националната лотария, след

...
Ученичка от Годеч изпусна лъскав автомобил от Националната лотария, след
Коментари Харесай

Ученичка изгори кола от лотарията

Ученичка от Годеч изпусна бляскав автомобил от Националната лотария, откакто майка й изгорила в печката печелившия ваучър. Това разкрива самата тя пред локалния уебсайт aktualenglas.info, представен от " Телеграф ".

Момичето, спечелило модерното возило, се споделя Петя Василева. Тя взела присъединяване в
лотарията посредством регистрация на уеб страницата им. Тъй като нямала навършени 18 години, употребила персоналните данни на майка си. В късметлийския ден била изтеглена под името Румяна Василева. Когато схващат тя и фамилията й, доста се радват и нямат самообладание да получат премията си. По-късно обаче схващат какво тъкмо се е случило. За да вземат колата, те трябвало да показват разписка с уникален четирицифрен код, доказващ, че подаръкът в действителност им принадлежи.

Когато стартират да търсят прословутия билет, Румяна осъзнава, че го е изгорила при последното разчистване на дома си. Сега неналичието му я разделя с новия автомобил. Въпреки неуместната обстановка момичето не страда, а гледа по-философски на нещата. В профила си в обществената мрежа даже споделя публикациите за себе си, а приятелките й разясняват и я поддържат.

Преди година пък различен карък гушна 100 бона от Националната
лотария, откакто позна и шестте цифри в играта за Големия джакпот, само че не улучи страната на монетата. Така мъжът се размина на косъм с рекордната сума от 10 400 000 лв., напомня „ Телеграф”. Макар действително премията да не е извоювана, това е първата уцелена шестица в историята на предаването. Според разпоредбите обаче числата не са задоволителни, а откакто ги означи, участникът би трябвало да маркира „ ези” или „ тура”.

Именно това се оказало спънката пред столичанина, който е заложил на неправилната страна. Неговият пропуск обаче добави нови 200 хиляди лева към облагата, с което сумата набъбна до 10 600 000 лева

тагове ученичка кола лотария

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР