Ученичка от Айтос направи макет на Айфеловата кула от 1000

...
Ученичка от Айтос направи макет на Айфеловата кула от 1000
Коментари Харесай

Ученичка от Айтос направи макет на Айфеловата кула от 1000 дървени пръчици

Ученичка от Айтос направи макет на Айфеловата кула от 1000 дървени пръчици във връзка 20 март - Международния ден на франкофонията, оповестиха МОН.

Дамла Кемик от XIIа на СУ „ Никола Й. Вапцаров “ е една от отличничките в учебното заведение , помощник на знаменна група, член на Ученическия съвет.
 МОН
Макетът е висок 128 см и е направен от нея за 12 дни след образователните занятия. Девойката се въодушевила за творбата от историята на Франция, френската просвета и архитектура.

Изработването на Айфеловата кула е следващото предизвикателство за ученичката. Тя има ползи в разнообразни области и се занимава интензивно със спорт и изкуство.
 МОН
Дамла взе участие в разнообразни национални и интернационалните конгреси и състезания, от които е спечелила голям брой награди. Темите са разнообразни: литература, изобразително изкуство, снимка и 3D изображения и други.

Ученичката се включва и в благотворителни начинания в поддръжка на хората с увреждания, недоносените бебета, битката с експанзията, грижите за животните.
 МОН
В акция “Силата на ръцете ” във връзка със Световната седмица, отдадена на осведомеността по отношение на уврежданията на брахиалния плексус, Дамла направи над 300 сини лентички и стимулира съучениците си да се включат, допълниха от управлението на учебното заведение.
 МОН Ученичката е признателна на учителите от СУ „ Никола Й. Вапцаров “ за поддръжката, знанията и уменията, които ѝ дават . Мечтае да продължи образованието си във висше учебно заведение и да учи редовно програмиране и интериорен дизайн.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР