Ученичка от 12 клас е разследвана за развратни действия в

...
Ученичка от 12 клас е разследвана за развратни действия в
Коментари Харесай

Интересна тарифа е имала ученичката, предлагала услуги в кабинки в стриптийз бар

Ученичка от 12 клас е разследвана за развратни дейности в Пловдив. Подрастващата се е предложила за 200 лв. на час. От прокуратурата под тепетата потвърдиха, че все още е притеглен като обвинен 32-годишен мъж, който главен обвинен за сводничество.  

Според данните от следствието девойката се е пласирала на платежоспособни господа, жадни за свежа плът. Към момента съпричастни с закононарушението са ученичката, сводникът й и още една жена, които са правили дейностите в стриптийз бар.

Събират се доказателства за останалите участници в схемата с скотски удоволствия, написа " Телеграф ". 

На 19 март 2023 година, в ранните часове, в оборотния стриптийз клуб " Бътерфлай " в центъра на Пловдив, е била извършена профилирана полицейска интервенция под надзора на Пловдивската районна прокуратура.

На място е бил открит и арестуван 32-годишният мъж, стопанисвал заведението, както и още няколко лица, включително и танцьорки.

Последните, откакто са били разпитани, са освободени, оповестиха от прокуратурата. 

Установено е, че обвиненият бил предложил на две дами, танцьорки в клуба, да правят полови услуги против възнаграждение в заведението през разнообразни интервали от време.

Едната от тях била ученичка в 12 клас, показват от държавното обвиняване. Развратните дейности са били осъществявани в особено пригодени за задачата пространства - кабинки в заведението.

По досъдебното произвеждане са осъществено голям брой дейности по следствието – разпити на очевидци, с което е документирана активността на мъжа, осъществени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, конфискувана е огромна сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други

Към момента 32-годишният мъж е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Действията по следствието не престават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР