Учени от Оксфорд се готвят за бързо производство на нови

...
Учени от Оксфорд се готвят за бързо производство на нови
Коментари Харесай

Учени от Оксфорд подготвят версии на ваксината срещу новите вариации на вируса

Учени от Оксфорд се готвят за бързо произвеждане на нови версии на имунизацията, създадена от тях, за битка против новите, по-заразни разновидности на новия ковид, открити във Англия, Република Южна Африка и Бразилия, заяви Ройтерс, като цитира обява на " Телеграф ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Екипът, създал имунизацията на Оксфорд и компанията " АстраЗенека " организира проучвания за реконфигуриране на технологията, написа изданието, което е получило удостоверение от университета в Оксфорд. Специалистите изследват какъв брой време ще отнеме смяна в платформата на имунизацията ChAdOx.

Говорител на университета сподели, че екипът деликатно изследва въздействието на новите разновидности върху имунитета, създаван от имунизацията и вършат оценка на нужните процеси за бързо създаване на нови разновидности на имунизацията, в случай че се наложи.

Лабораторни проби демонстрираха, че имунизацията против COVID-19 на " Пфайзер " и " Бионтех " най-вероятно ще работи против английския вид на ковид, който се популяризира по света.

От " Бионтех " споделиха, че имат намерение в идващите дни да разгласяват подробен разбор за резултата от имунизацията против южноафриканския вид на новия ковид.

" АстраЗенека ", " Модерна " и " Кюървак " също тестват своите ваксини против новите, бързо разпространяващи се вариации на вируса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР