Учебници „секънд хенд“ се продават във „Фейсбук“ на половин цена

...
Учебници „секънд хенд“ се продават във „Фейсбук“ на половин цена
Коментари Харесай

Продават учебници на половин цена във Фейсбук

Учебници „ секънд хенд “ се продават във „ Facebook “ на половин цена и по този начин конкурират тържищата за образователни пособия, където отстъпката е по-малка.

В групата „ Учебници на половин цена – втора ръка – от ръка на ръка “ консуматори от разнообразни градове оферират образователни пособия, като ползват фотография и показват предмета, издателството, съответния клас и цените, оповестява monitor.bg.

В една от офертите даже се продават нови учебници за 10 клас с 50% отстъпка. В различен пост пък се предлага спомагателна отстъпка при по-голям брой закупени пособия.

В групата се продават както учебници за наложителна подготовка, по този начин и пособия за подготовка за матура, национално външно оценяване и други изпити.

Друг вид за искащите да се отърват от остарели учебници и да закупят нови е да употребяват борсата „ БГ Учебник “. Там процедурата е следната – старите пособия се изкупуват на 30% от цената им на място в книжарниците или на 40%, когато клиентите в това време купуват други учебници на място.

„ Възможно е в някои интервали избрани учебници и образователни пособия да се изкупуват по друг аршин или да се продават на по-ниска цена в книжарниците на „ БГ Учебник “ или в уеб страницата bguchebnik.com. “, написа на уеб страницата на онлайн книжарницата. Употребяваните учебници пък се продават на закрепена цена от 70% от цената на съответните нови разновидности като се изключи избрани интервали, в които цените може да са по-ниски.

Очаква се всички възпитаници от 2-ри и 6-и клас да имат нови учебници още на 15 септември. От 25 август стартира разпространяването на утвърдените образователни пособия.

От просветното министерство обясниха, че при закъснение на доставката тя няма да е забележителна и учебниците ще бъдат обезпечени преди децата да са преговорили материала от предходната година.

Учебниците и образователните комплекти за учениците от 1 до 4 клас и на тези от 5 до 7 клас са безвъзмездни и се дават безплатно от МОН.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР