Учебникарски пример за пропаганда - Б. Рашков желае журналистите да

...
Учебникарски пример за пропаганда - Б. Рашков желае журналистите да
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Кога журналистическата гилдия ще публикува декларация срещу мисирките

" Учебникарски образец за агитация - Б. Рашков желае публицистите да мълчат, искайки тяхното уволняване, поради въпросите, които му задавали. Хайде холан. Пред БНР сподели, че в случай че е шеф, ще желае ОТСТРАНЯВАНЕ.
Думата уволняване не е споменавал. А по-късно се извини за непремерената си имитация. И към този момент 24 часа пропагандната машина върти на цялостни обороти. Ще допускам на борците за независимост, когато видя гневната декларация на съсловието против обществено използвания епитет МИСИРКИ ", във Facebook.
 Димитър Стоянов: Не е работа на Рашков да “уволнява ” водещи, без значение какъв брой е безобразно държанието им Димитър Стоянов: Не е работа на Рашков да “уволнява ” водещи, без значение какъв брой е безобразно държанието им
" Напълно съм склонен, че в случай че държанието на водещите на утринния блок на БТВ се дължи на персонален непрофесионализъм, в което надълбоко се...
" Хайде, че май предОбрихме гневната реакция. Великият Шекспир споделя гениалното " Целият свят е сцена и всички ние сме артисти на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе разнообразни функции... ".
Вижда се, че множеството не сме експерти, тъй че е добре да се посмалим и посмирим. Пък и да си спомним дали сме били толкоз смели и гологърди на амбразурата в отбрана на свободното слово. Аз съм ЗА, само че моралът /няма нов и стар/ изисква това да е ВИНАГИ! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР