Учебната година може да продължи до юли, а абитуриентските балове

...
Учебната година може да продължи до юли, а абитуриентските балове
Коментари Харесай

Абитуриентите намериха начин да заобиколят карантината, ето как ВИДЕО

Учебната година може да продължи до юли, а абитуриентските балове да се отсрочат за средата на лятото. За преброяване до 12 от терасите и бална вечер пред компютъра през май, се готвят дванадесетокласниците. Извънредното състояние отсрочи и десетки сватби, предава нова тв.

Дългочакан ден и подготовка към този момент няколко месеца. Още февруари Ивелина от Монтана съвсем приключила покупките за балната вечер. "Рокля, обувки, чантички, куверти за заведенията за хранене, също по този начин прически, гримове към този момент са непокътнати и единствено чакаме да пристигна датата “, сподели Ивелина Стоянова.

Момичето, даже към този момент раздало част от поканите за фамилното празненство, a със съучениците й към този момент обмислят и проект Б. "Ние мислим по-нататък да си го честваме, в случай че не може навръх 25 май. Предлагам на класа да се съберем някоя друга вечер - няма значение кой месец е, дата, просто да не сме в този карантинен интервал “, сподели още Ивелина

Сега, силите на момичето са ориентирани към подготовката за матурите и кандидатстването в университет. „ Имам терзание за кандидат-студентските изпити, само че аз персонално ще аплайвам с матурите, едната по български език, само че отново за приема се тормозя много, за метода по който се стичат събитията се тормозя много “, съобщи тя.

За последно учебният предел, Памела прекрачила на 13 март. Оттогава разискват с нейните съученици дали ще имат бална вечер. „ Емоция, която се изпитва един път и по тази причина ще ми е най-гадно, а и последната публична вечер с класа, въодушевление, всички сме дружно и сигурно ще е гадно за тази страст “, сподели Памела Георгиева.

Памела към момента не си е купила бална рокля, само че към този момент има набелязани, a измежду съучениците й не липсват и смешки, макар неяснотата от завършването си. „ Шегуваме се, че няма да има бал и тези, които са си купили рокли ще вървят нея до магазина. Много хора се майтапят, че ще честваме по балконите и ще броим до 12 “, сподели Георгиева.

Бъдещите младоженци също са в сложна обстановка. В Монтана към този момент са анулирани няколко сватби „ Младоженците отложиха сватбата във времето, без да разгласят дата. Булката е бременна и тя се опасява и по тази причина отсрочват “, сподели шефът на Обредни действия - Монтана Венка Дикова.

Все отново, в случай че някоя двойка държи на датата, има опция да подписа цивилен брак, само че с изискване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР