Участниците във фермерските протести във Франция започнаха да спират камиони

...
Участниците във фермерските протести във Франция започнаха да спират камиони
Коментари Харесай

Протестиращите френски фермери спират камиони с чужди номера и изхвърлят стоката им

Участниците във фермерските митинги във Франция започнаха да стопират камиони с непознати номера и да разтоварват от тях артикули, създадени отвън страната, заяви каналът BFMTV.

Няколко камиона са били спрени на автомагистрала A7 покрай община Монтелимар в департамент Оверн-Рона-Алпи. Според участниците в акцията множеството от зеленчуците и плодовете са дарени на благотворителната асоциация „ Ресторанти на сърцето “, която дава хранителна помощ на жителите на страната. Останалата стока е изхвърлена посред пътя или изгорена.  " Вече не желаеме да виждаме непознати артикули, които не се създават при същите условия като тези, които са ни наложени. Всички тези артикули могат да се създават във Франция, само че това е лимитирано от огромен брой разпореждания ", споделя един от фермерите на телевизионния канал.

На 24 януари най-големият синдикат на селскостопанските служащи във Франция разгласява лист с настояванията на протестиращите към управляващите. Те изискват „ неотложен отговор по настояванията за възнаграждение на труда “ и финансова помощ за обособени браншове в рецесия. Те също по този начин се застъпват за предприемане на ограничения за облекчавае на регулациите на промишлеността и понижаване на броя на регулациите, които съгласно тях заплашват продоволствената сигурност на страната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР