Участниците в третия сезон на Игри на волята са подбирани

...
Участниците в третия сезон на Игри на волята са подбирани
Коментари Харесай

Задава се нова светска двойка в едно от най-гледаните предавания у нас

 Участниците в третия сезон на " Игри на волята " са подбирани в действителност посредством " специфичен конкурс ". Колоритните облици към този момент започнаха да забавляват или нервират елементарния фен.

Един от участниците спретна мексиканска сапунка, откакто се изясни в обич на хубавица от конкурентния тим по време на борбата за елиминация на тимовете. 

Създателят на известната анимация " Българ “ Неделчо от тима на " Бойците " е вдлъбнат до уши по капитанката на " Приключенците " - певицата Паулина Горанов. На последната борба той донесе красива роза на пеещата участничка и я засипа с похвали. 

Това много развесели двата тима, само че наподобява Неделчо е напълно съществено захласнат от Паулина, защото не стопира да приказва на съотборниците си за хубостта и уменията на съперниката им. 

Паулина се изчерви от жеста на Неделчо и резервира цветето като знак на почитание. Това се отрази на самочувствието й и нейният тим съумя да надвие мощните " Бойци " и да резервира племето цяло, без да вървят на съвет и номинации. Нейният хъс и непрестанно предпочитание да господства, обаче, не се нрави на останалите дами от племето и към този момент е нарочена, което ще й изиграе неприятна роля при възможни последващи номинации.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР