Участниците в премиерния сезон на риалитито Игри на волята“ крият

...
Участниците в премиерния сезон на риалитито Игри на волята“ крият
Коментари Харесай

Красива участничка в Игри на волята насилвана от мъжа си

 Участниците в премиерния сезон на риалитито " Игри на волята “ крият злокобни персонални истории. Някои от разграничените на три тима кандидати, които ще се борят за огромната премия от 200 хиляди лв., към този момент са познати лица от общественото пространство.

Красивата русокоска Марешка Глущук, която е отцепничката в племето на славяните, се прочу около присъединяване си в състезанието " Плеймейт “ през 2017 година. Зад изящните си моделски форми обаче моделката крие трагична орис. Родителите на Марешка по генезис са чеченци. Заради войната в Чечня вземат решение да дойдат в България, където в действителност се ражда красивата им щерка. Когато е едвам 16-годишна, майка й и татко й й уговарят брак с чеченец и я пращат назад в тяхната татковина. Там стартира ужасът за Марешка.

Съпругът й, който тя в никакъв случай не е виждала и не познава, я трансформирал в бяла робиня. Изтезавал я физически и в никакъв случай не бил удовлетворен от домакинската работа, която вършала. Карал я да носи бурка, не й разрешавал да приказва с други хора, пребивал я, в случай че си слагала парфюм. Будел я по тъмни зори, с цел да му готви, а за похлупак я насилвал. По отвращение Глущук забременяла и на 18-годишна възраст родила сина си Амир.

Детето дало нов смисъл на живота й и тя решила, че желае бракоразвод. Родителите й обаче я заклеймели и я заплашили, че в случай че се разведе, ще я върнат принудително отново при брачна половинка й и ще изкара целия си живот под ключ. Несломимата Марешка обаче намерила различен метод – избягала, открадвайки документите на мъжа си. При бягството обаче не съумяла да вземе сина си, който не е виждала от към този момент 3 години. С парите от премията се надявала да си помогне и да успее да върне детето при себе си.

Дразнителят на Марешка в " Игри на волята “ – водачът на славянското племе Георгиос Сърбинов, крие срамно минало. 32-годишният фитнес мачо до наскоро захлебвал не с моделство, както акцентира той, а с еротични танци. Българския Тарзан, както е прякорът на мъжагата с гръцки корени, се подвизавал из заведенията в Студентския град, където радвал дамите с кръшни голи танци против непретенциозен хонорар за всевъзможни мотиви, най-много за женския празник 8 март.

Неговата любимка Бояна, която съумя да омае с русата си грива и сините очи цялата мъжка агитка, е едно от завоеванията на плейбоя Валери Божинов. Въпросната хубавица в действителност е музата, която стои зад паметната фраза на футболиста – " малко коте “. Блондинката бе спрягана за причина за развода на Божинов с Николета Лозанова, откакто стана ясно, че участничката в " Игри на волята “ е посещавала скрито ритнитопковеца в Сърбия, където той игра преди време, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР