Участниците в първите четвъртфинали от Шампионската лига поднесоха запомнящо се

...
Участниците в първите четвъртфинали от Шампионската лига поднесоха запомнящо се
Коментари Харесай

Реал и Сити си вкараха 6 гола, Арсенал и Байерн – 4

Участниците в първите четвъртфинали от Шампионската лига сервираха запаметяващо се представление на почитателите. Реал Мадрид и Манчестър Сити приключиха 3:3, Арсенал и – 2:2. Реваншите са след седмица.

Мачовете в Мадрид и Лондон се развиха по непосредствен сюжет. Ранен гол и поврат още до почивката. И доста драма след нея.

Манчестър Сити поведе на „ Сантяго Бернабеу “ още във втората минута посредством Бернардо Силва. Той вкара непосредствено от директен свободен удар. Реал обаче поведе с 2:1 още в 14-ата минута. Рубен Диаш си вкара автогол в 12-ата минута, малко по-късно Родриго повиши на 2:1. И в двата случая имаше рикошет, който оказа помощ на Белия балет.

След почивката Сити направи нов поврат с две бързи попадения на Фил Фоудън (66′) и Йошко Гвардиол (71′)., Гвардиол – за сефте. Всичките голове за отбора на Хосеп Гуардиола бяха вкарани с голове отвън наказателното поле. Валверде обаче направи 3:3 в 79-ата минута с хубав удар от воле.

В Лондон Арсенал поведе с попадение на Букайо Сака в 12-ата минута. Байерн отговори с два гола за 14 минути. Първият – дело на Серж Гнабри в 18-ата минута след пас на Горецка, вторият – на Хари Кейн от дузпа. Кейн беше освиркван от самото начало, само че записа шесто попадение на „ Емиратс “.

Четвърт час преди края Леандро Тросар изравни с 12-я си гол за сезона. В последната минута на постоянното време Коман удари и гредата на Арсенал. В добавеното време Сака изиска дузпа след конфликт с Мануел Нойер, само че реферът не отсъди такава.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР