Участниците в Олимпийските игра в Париж това лято ще получат

...
Участниците в Олимпийските игра в Париж това лято ще получат
Коментари Харесай

Ще спортуват ли? Раздават 220 000 презерватива на спортистите в олимпийското селище в Париж

Участниците в Олимпийските игра в Париж това лято ще получат гратис 220 000 кондома от уредниците на Игрите. Столицата на Париж ще потвърди още един път, че е " Градът на любовта " и ще асистира за безвредните полови контакти сред спортистите в олимпийското населено място.

Преди три години в Токио спортистите бяха призовавани да лимитират физическите контакти поради пандемията от Ковид-19, само че в този момент тези ограничавания падат. Атлетите ще получат 200 000 мъжки кондоми и 20 000 женски, посочи Лоран Далар, която дава отговор за бързата помощ и здравните услуги по време на Олимпиадата.

Бройката на презервативите е повече от раздадените в Пекин 08 (100 000) и Лондон 12 (150 000), само че остава надалеч от върха на Игрите в Рио де Жанейро през 2016 година, когато уредниците раздадоха 450 000 кондома, което се равняваше на 42 кондома за всеки участник.

Далар добави, че излъчените по полов път заболявания бележат напредък във Франция в последните години и в олимпийското населено място ще бъдат раздавани и флаери, които да осведомят за заплахите от секса без защитни средства.

Очаква се в олимпийското населено място в Париж да обитават към 14 000 души.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР