Участниците в IVECO Суперкупа 2020 по волейбол за мъже -

...
Участниците в IVECO Суперкупа 2020 по волейбол за мъже -
Коментари Харесай

Победителят в Суперкупата на България ще вземе 5000 лева

Участниците в IVECO Суперкупа 2020 по волейбол за мъже - " Нефтохимик 2010 " (Бургас) - " Хебър " (Пазарджик), ще имат и спомагателен тласък към борбата за трофея. Победителят в суперсблъсъка ще получи и чек за 5000 лева, а финалистът – чек за 2000 лева, от сътрудниците на Национална волейболна лига за Суперкупата. Отделно ще бъде връчена и специфична премия IVECO MVP - чек за 500 лева, на определения за най-хубав състезател във финалния конфликт.
Мачът за IVECO Суперкупа 2020 е на 10 октомври (събота) от 18 часа в зала " Христо Ботев " в София. Билетите за финала ще бъдат на цена от 10 лв.. Те ще бъдат в продажба на касата на централния вход на зала " Христо Ботев " в деня на мача от 15,30 часа. Срещата ще се организира при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения на територията на България – при претовареност не повече от 50% от потенциала на оборудването, при наложително съблюдаване на физическа отдалеченост и със наложително носене на защитна маска.

Волейболната аудитория е доказвала през годините, че може да бъде за образец с държанието си. Вярваме, че още веднъж ще бъде по този начин и ще се насладим дружно на волейболни страсти на най-високо равнище, като в това време се съблюдават всички разпореждания и се грижим за общото здраве.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР