Участниците в 31-ия конгрес на Либералнодемократическата партия на Русия избраха

...
Участниците в 31-ия конгрес на Либералнодемократическата партия на Русия избраха
Коментари Харесай

Националистът Жириновски пак ще се пробва за поста на Путин

Участниците в 31-ия конгрес на Либералнодемократическата партия на Русия избраха единомислещо ръководителя й Владимир Жириновски за неин претендент на идните президентски избори, съобщи ТАСС.

Националистът ще се кандидатира за шести път за държавен глава. Досега той е взел участие в съвсем всички президентски избори.

Единственото изключение беше през 2004 година. Тогава от името на ЛДПР се яви депутатът Олег Малишкин.

Председателят на ЛДПР реализира най-хубавия си резултат на изборите през 2008 година, когато зае трето място с над 9 на 100 от гласовете.

Днес в Москва се открива конгресът на съветската партия " Яблоко ", който публично ще издигне кандидатурата за президент на нейния създател Григорий Явлински, избрана още преди година.

Председателката на партията Емилия Слабунова съобщи, че конгресът ще разиска програмата на претендента и връзката му с гласоподавателите и методът на осъществяване на акцията.

Също през днешния ден в Москва ще се състои конгрес и на Партията на растежа, на която нейният ръководител Борис Титов ще бъде одобрен за нейни претендент за президент. Титов е прокурист на президента Владимир Путин по отбрана на правата на бизнесмените.

Изборите за президент на Русия са планувани за 18 март.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР