Участниците ще се потопят в просторния атриум на Bulgaria MallASUS

...
Участниците ще се потопят в просторния атриум на Bulgaria MallASUS
Коментари Харесай

ASUS Game Arena събира геймърите в София

Участниците ще се потопят в просторния атриум на Bulgaria Mall

ASUS Game Arena ще събере предколедно почитателите на видеоигрите в столичния Bulgaria Mall на 26 ноември

Първият напълно женски шампионат по игрите HeartStone и League of Legends, единственият по рода си StarCraft BroodWar шампионат за ИТ експерти и още доста надпревари ще се проведат в границите на геймърското събитие ASUS Game Arena.

То ще събере предколедно почитателите на видеоигрите в столичния Bulgaria Mall на 26 ноември и ще им даде опция да премерят сили по някои от най-актуалните заглавия, както и да тестват най-новите геймърски технологии. Регистрацията на участниците стартира в 9:00 ч., а началният час на шампионатите е 10:00 часа.

Основните шампионати ще се проведат на новите гейминг преносими компютри на генералния спонсор Asus, с което събитието ще промени визиите, че най-актуалните видеоигри не могат да се играят на портативни компютри. А когато не се организират срещи от турнирната стратегия, посетителите ще могат сами да се убедят във опциите на най-новите гейм технологии.

Домакин на събитието ще бъде Bulgaria Mall и всички гости ще имат опция да се включат в гейминг шампионатите по някои от най-популярните игри, както и в първия по рода си женски гейминг шампионат. Регистрация за събитията може да бъде направена на място, както и на asusgamearena.com.

ASUS Game Arena включва шампионати по нашумялата игра от жанра шутър Overwatch, по HearthStone, напълно женско съревнование по HearthStone и League of Legends, както и конкуренция за ИТ експерти по StarCraft BroodWar. Победителите в шампионатите ще получат награди от уредниците и спонсорите.

Публиката също ще бъде зарадвана с голям брой игри и награди. Посетителите ще имат опция също да се срещнат с някои от най-популярните гейм влогъри, както и забавни съпътстващи прояви в областта на виртуалната действителност, escape – стаите, комиксите и доста други. Събитието ще се организира с поддръжката на ASUS, Bulgaria Mall, Laptop.bg, Vivacom, Pulsar и Logitech.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР